Радіаторна система опалення

Радіаторна система – це встановлення радіаторів або конвекторів, з прокладанням до них трубопроводів з теплоносієм, що циркулює по них. Способів прокладання трубопроводів у свою чергу теж кілька видів – однотрубна, двотрубна та колекторно-променева.

Монтаж радіаторів за колекторно-променевою схемою є найбільш прогресивною та технологічною. Такий спосіб дозволяє найбільш точно збалансувати систему і дає необмежені можливості для установки системи автоматичного зонального регулювання повітря в приміщенні, що опалюється, аж до підключення до розумного будинку. У разі потреби Ви маєте можливість вмикати, вимикати та демонтувати кожен опалювальний прилад у будинку окремо, не порушуючи роботу всієї системи. Колекторно-променева схема є і найнадійнішою, так як це такий вид монтажу опалення, при якому відсутні приховані з’єднання в підлозі або стінах, труба йде цільна без з’єднань від колектора до радіатора.

На ринку в даний час пропонуються різні опалювальні прилади, що відрізняються один від одного за конструкцією, принципом роботи, виробником і просто на вигляд. Тому при виборі опалювальних приладів потрібно знати, у чому плюси та мінуси кожного з них.

Comments are closed.