Підлогове опалення

Підлогове опалення приватного будинку або тепла підлога є сьогодні однією з найпоширеніших опалювальних систем, що володіє численними технічними та експлуатаційними перевагами в порівнянні з радіаторною системою.

Тепла водяна підлога в котеджі або приватному будинку надає винятковий комфорт, а також забезпечує збереження споживаної теплової енергії. Потреба тепла у приміщенні задовольняється за низької температури поверхні підлоги, зазвичай, вона перевищує 28ºС. Сучасні конструктивні рішення дозволяють застосовувати водяну теплу підлогу для будь-яких типів будівель та споруд як повноцінну систему опалення.

Система підлогового опалення водяна тепла підлога повністю прихована під покриттям підлоги, а відсутність будь-яких видимих ​​нагрівальних елементів дає необмежені можливості оформлення інтер’єрів і розміщення меблів. Також, уявіть вікно важкої конструкції радіатора, що обтяжує погляд, тим більше, якщо це панорамне вікно! Крім того, в будинку можна сміливо планувати влаштування кам’яних або керамічних підлог, які при звичайному опаленні здаються холодними. Підлогове опалення, тепла водяна підлога забезпечить приємне тепло та комфорт. Грамотний проект опалення та якісний монтаж водяної теплої підлоги гарантують надійну та довговічну систему опалення.

Comments are closed.